Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A világ 5 leghalálosabb útja

Talán mindenki szereti a vidéki kocsikázásokat. Gyönyörű táj, csend, nyugalom. Az alábbi tájakon egyik sem jellemző, hajtűkanyarok, keskeny utak, vadállatok, lavinák, és még sok minden más viszont igen. Ezeken az utakon az emberek az életük kockáztatásával haladhatnak végig, nem más bizonyítja ezt, mint a rendkívül magas halálozási ráta. Ezek tehát a lehető leghalálosabb utak a világon.

utazás érdekesség veszélyes út közlekedés halál baleset áldozat

0 Tovább

A világ legfurább közlekedési eszközei

Minden korban akad valamilyen furcsa jármű, egy kezdetleges próbálkozás, ami megmosolyogtatja a jelenkor emberét. Mára viszont virágkorukat élik a furábbnál furább közlekedési eszközök, amik szánt szándékkal néznek ki úgy, ahogy.

érdekesség jármű őrült gyors kicsi cupcake monster truck

0 Tovább

Helyek, amiktől biztosan rajtad is kitör a frász

A természetfelettiben hinni lehet is meg nem is. Sokan kétkedve fogadják a kísértet sztorikat, mások váltig állítják, hogy éltek már át paranormális eseményt. Még a tudósoknak is nehéz dolga van, ha utána akarnak járni a kísértet sztoriknak, mivel sok esetben valóban nem találni ésszerű magyarázatot egy-egy jelenségre. Akárhogy is, vannak helyek, amiknek a puszta atmoszférájától kiveri az embert a hideg veríték. Lássuk, miről is van szó!

0 Tovább